Yritysinfo

Sadepisara Oy tarjoaa kiinteistö- ja konsultointipalvelujaSadepisara Oy on yksityinen riippumaton kiinteistöpalveluita tarjoava yritys. Kuulumme ja olemme osa toimitusjohtaja Juha Kärkkäisen omistamaa yrityskokonaisuutta. Sisaryrityksemme on vahvassa kasvussa oleva yli 180 miljoonan euron liikevaihtoinen tavarataloyhtiö J.Kärkkäinen Oy.

Oma päätoimialamme on kiinteistökehitys, kiinteistökonsultointi, rakentamisen konsultointi, sijoitustoiminta sekä yritysjärjestelyt.  Kauppa- ja liikepaikkakonsultointi sekä kauppakeskuskonsultointi kuuluvat myös keskeisenä osana liiketoimintaamme. Olemme lisäksi erikoistuneet huolinta-, kuljetus- ja logistiikkayritysten toimitilatarpeiden konsultointiin sekä toteuttamiseen. Toimimme konsulttina valtakunnallisesti kokonaisten arava- ja sijoituskerrostalojen sekä erilaisten asuntoportfolioiden kaupoissa ja rakennuttamisessa. Tarjoamme valtakunnallisesti kiinteistökehityspalveluita, kiinteistökonsultointia sekä maankäytön ja rakentamisen asiantuntijapalveluita.

Sadepisara Oy:ssä työskentelee keskimäärin 4-6 henkilöä ja koko henkilökuntamme on toiminut pitkään kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnan sektoreilla. Yrityksen liikevaihtotavoite vuodelle 2016 on noin 2 miljoonaa euroa.

Valtakunnallinen osaamisemme ja vahvuutemme tulee esiin erityisesti siinä, että henkilökuntamme ja tiimimme tuntee koko Suomen sekä sen myötä kaikkien kuntien ja alueiden markkinatilanteet. Toimimme edellä kerrotusti koko Suomen alueella. Asiakasyhteyksistä vastaavat henkilömme ovat puoleltamme jatkuvasti yhteydessä kaikkiin keskeisiin kiinteistönomistajiin, toimitiloja etsiviin kauppaketjuihin sekä keskeisimpiin 1000-2000 Suomen suurimpiin yritykseen, joiden toimitilatarpeita seuraamme jatkuvasti. Tätäkin kautta meillä on jatkuva yhteys suoraan suomalaisiin kiinteistömarkkinoihin. Seuraamme ja pidämme aktiivisesti yhteyttä koti- ja ulkomaisiin kiinteistöihin sijoittaviin tahoihin ja olemme ”ajan hermolla” suomalaisista kiinteistömarkkinoista myös sijoittajakaupan osalta. Myös laaja maakunnallinen ja paikkakuntakohtainen sijoittajaverkostomme on vahvan alueellisen aktiviteettimme vuoksi käytettävissänne merkittävien valtakunnallisten institutionaalisten sijoittajien ohessa, kun etsitte ostajaa tai sijoittajaa kiinteistöllenne tai kiinteistökehityshankkeellenne. Etsittepä ostettavaa sijoituskohdetta tai sijoittajaa myyntikohteellenne, olemme käytettävissänne koko Suomen alueella. Pyrimme siihen, että asiakkaanamme saatte kaikki kiinteistöalan palvelut yhdestä paikasta eli meiltä.

Oman henkilökuntamme ja kanssamme verkostoituneiden yhteistyökumppaneidemme pitkä 20-30 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusliiketoiminnan ja yritysmaailman keskeisissä johtotehtävissä eri sektoreilta ja avainhenkilöidemme toteuttamat merkittävät toimitilahankkeet niin kiinteistö- ja toimitilakonsultoinnin, kuin kiinteistökehityksen sekä rakennuttamisen sekroreilla antavat myös vahvan osaamisen ja riittävän referenssipohjan, jolla voitte varmistaa hankkeenne onnistumisen.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Uskomme, että voitte olla tyytyväinen valintaanne luottaessanne kiinteistö- ja toimitila-asianne ammattitaitoisen organisaatiomme hoidettavaksi. Osaamisemme on syntynyt tekemällä tuloksia ja työtä. Korostamme sitä, että aktiivisuus ja vaikeitakaan kiinteistökohteita pelkäämätön asenteemme sekä aktiivinen käytännön "kenttätyö" tuovat parhaan lopputuloksen.